Primeur: Meer Menselijke Maat verscheen in The Optimist

Meer Menselijke Maat, het initiatief voor een positieve verandering op de werkvloer is verschenen in de media. Het nieuwsmedium The Optimist, het onafhankelijke tijdschrift waar mensen hun ideeën voor een betere wereld mogen vertellen, plaatste ons artikel over ‘Meer menselijke maat op de werklvoer’.

‘We zijn trots dat we ons verhaal nu mogen delen met zo’n 20.000 volgers van The Optimist en weten het zeker, wat we doen doet ertoe. Niet alleen voor ons, maar voor veel meer mensen c.q. werkenden’ – aldus Rowan Hordijk, initiatiefnemer van het platform. Samen met Jorrit de Jonge zijn ze op weg naar een nieuwe werkelijkheid van werk, waarbij de mens weer als uitgangspunt geldt. In dit artikel hebben ze het over het ‘waarom’, ‘hoe’ en belichten ze een veel besproken onderwerp: ‘hybride werken, met oog voor de mens’.

Benieuwd geworden? Lees hieronder het hele artikel:

Ook benieuwd hoe jij kan werken met meer menselijke maat? Stuur een bericht naar Rowan Hordijk, rowan@meermenselijkemaat.nl of download onze inspiratie brochure via de website: www.meermenselijkemaat.nl.

Verder praten over #meermenselijkemaat?


Wij komen graag met je in contact als ons verhaal of missie voor meer menselijke maat op de werkvloer je aanspreekt.